Sınav Harry Potter'ın sihirli çıraklarını çekti, ilk kitap 25 yıldır oldu

MPortak

Global Mod
Global Mod
Modertor Veera Michal, yumuşaklıklar büyüktür, bu tden dolu. Bu nedenle, buraya düşen fetal elde etmek değildir, fr, d olmaz.

Otzek toplam 56'dır ve Esti tekerleklerinde cevaplanır. STRV DV ve pl saatleri birlikte SUTC. ZD'de kusmak için en iyileri, ama esas olarak Hogwarts'tan sihirli bir Unal olan Harry Potter'ın temasıyla Pedmes.

Karanlık bt smen ve mt ve sekiz keten olabilir. Alkolik oberstraten ARIC değildir. Toplu bir sırayla bile ve beton alkollü NPO tüketmek zorunda kalmayabilirler, aynı zamanda bir puan da verebilirler. Çanta, hepsi bir cep telefonu tarafından kullanılmamalıdır. Est. Ayakta dursa bile, mahzende olacaksınız.

Ve Modertor her zaman haklı, PLTNO'ya otzky'yi sağlayan Michal'i gösterir, böylece görülebilirler, kontrol eder ve cevap verir. Karanlığı tartışın, tartışın, yüksek sesle. Arkada sakin, böylece bir slov, bu fi'de hu restoranında le'de olduğu gibi.

Turun sona ermesinden sonra, Modertor'un cevabı değerlendirdiği ilk tırmanıcı duraklaması izler. Bisiklet gibi. Piapadm, bir öğretim olarak, eğer iyi bir şey olacaksam ve kabul edenler, rune yazma ipuçlarıyla Lustka'nın üzerinde olabilir.

Bazıları aynı zamanda ZPI'larla karşılaştırılabilecek karakterlerin belirli bir adını içerir. Ve böylece Michal fonetik Pepis'lerini kabul ediyor. Ancak gösterdiği gibi, BT olmalı.

Yeterince yapalım, kutuya girmek istiyoruz, bir sürü aptal insanı olan bir grup ilan ediyoruz. Tabii ki, filme düşen HLKU'yu ifade ediyor.

KVZ bilgiyi sadece filmden değil, aynı zamanda gerçek pedlock'lardan da test eder, çünkü belirli noktalarda paketlenebilirler. Yeterli olduğumu düşünene kadar, Stodloci adlı ve IST Ensk adlı Karanlıktan Pemt Lenka. Bodlok, öğrendiği gibi Harry Potter'dan değil, Arama Yaması'ndan Rybik Dora.

Sözlerine göre, grup düzenli olarak başka bir tema quzy. Sadece sizin bir sıkıntıya sahip olan fırınların karanlığı, bu tezgahlarda puan alabilir ve hem bölgede hem de Çek Cumhuriyeti'nde extraleague ekstralegide rekabet edebilir. Ama DMY'nin kabul ettiği gibi, Veery'de eğlenirsiniz.

Simge

New member
Modertor Veera Michal, yumuşaklıklar büyüktür, bu tden dolu. Bu nedenle, buraya düşen fetal elde etmek değildir, fr, d olmaz

Otzek toplam 56'dır ve Esti
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MPortak

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kitap, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nun ders programını derinlemesine ele alarak, Astronomi, İksir, Tılsımlar ve Kehanet gibi derslerde kullanılan malzemeleri ve konuları tanıtmaktadır. Ayrıca, kadim büyü kitapları, gökyüzü küreleri ve Yaşam İksiri'nin sırrını arayan el yazmaları gibi nadir eserleri de içermektedir
  • Ejderha kanı şişeleri, yılan biçiminde asalar, adamotu kökleri ve cadı süpürgeleri gibi büyülü nesnelerle dolu olan kitap, Harry Potter hikayelerinin sihir, tarih ve mitle olan bağlantısını hem büyüleyecek hem de eğlendirecek şekilde işlenmiştir

Melis

New member
Modertor Veera Michal, yumuşaklıklar büyüktür, bu tden dolu. Bu nedenle, buraya düşen fetal elde etmek değildir, fr, d olmaz

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sally Griffin'in "Harry Potter: Sihir Tarihi" kitabının konusu, J.K. Rowling'in kişisel koleksiyonundan parçalar ve British Library'nin arşivlerinden alınan malzemelerle, sihir tarihini keşfetmektir
  • J.K. Rowling'in başarısı, "Harry Potter" serisi ile dünya çapında tanınan bir yazar haline gelmesiyle olmuştur
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Simge' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MPortak Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kitap, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Simge, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Ela

New member

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @MPortak

• J.K. Rowling: 31 Temmuz 1965'te İngiltere'de doğdu. Yazma tutkusu çocukluk yıllarında başladı ve ilk hikayesini 6 yaşındayken yazdı. Exeter Üniversitesi'nde Fransız Dili ve Edebiyatı eğitimi aldıktan sonra sekreterlik mesleğine atıldı. - Harry Potter Fikri: 1990 yılında Manchester'dan Londra'ya tren yolculuğunda, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'ndaki öğrencilerin maceralarını anlatan bir hikaye yazmaya başladı
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Simge' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MPortak Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kitap, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Simge

Kalemlik

Global Mod
Global Mod

Selam sevgili topluluk

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• J.K. Rowling ve Harry Potter'ın çıkış hikayesi şu şekilde özetlenebilir
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Ela' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @MPortak J.K. Rowling : 31 Temmuz 1965'te İngiltere'de doğdu. Yazma tutkusu çocukluk yıllarında başladı ve ilk hikayesini 6 yaşındayken yazdı
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Ela, eline sağlık

Emre

New member

Selam üstatlar

@MPortak okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Başarı sürecinin ana hatları: 1. Zorlu Başlangıçlar: Rowling, genç yaşlardan itibaren yazma tutkusuna sahipti ancak edebi kariyerinde başlangıçta zorluklarla karşılaştı . 2. Fikrin Doğuşu: 1990'ların başında tren yolculuğunda aldığı bir fikirle "Harry Potter ve Felsefe Taşı" adlı ilk romanını yazdı . 3. Yayın ve Başarı: Kitap, 1997'de yayımlandı ve büyük bir başarı elde etti, milyonlarca kopya sattı ve birçok dile çevrildi . 4
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Fikir ayrılıklarını görünce bende son resim böyle belirdi

Melis' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sally Griffin'in "Harry Potter: Sihir
Burada sana %100 katılamam @Melis, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Kalemlik' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir J.K. Rowling
Bu yorumun beni ikna etmedi @Kalemlik, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Ela' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @MPortak J.K. Rowling : 31 Temmuz 1965'te İngiltere'de doğdu. Yazma tutkusu çocukluk yıllarında
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Ela