Smrkovice sakinleri tarafından uydudaki arsayı artırmak için kumun rızası eleştirildi

MPortak

Global Mod
Global Mod
Residence Smrkovice şehrine yapılan yatırım. Tu pseck girişimci Jaromr Grgr, bu günlerde bir teknoloji parkının inşasında STTN ve Avrupa sübvansiyonları ile manipülasyon için deneniyor.

PSEK temel teknik ekipmanı (ZTV) finanse eder. Onları şehirden satın alan VT STI şirketlerinden Pat arazisi.

Daha fazlası için, esas olarak enerji ve kanalizasyon kabloları olan ZTV'nin yapımına esttrektar alanı devam etmektedir. 800 ila 1.200 Tveren metre fiyatları ve PT milyon kronlar arasında düz olan bina arazileri teklifinde emlak ofisi. NABCCE'de, Jin'in köpekten sessiz prodn konumunu vurgular.

Smrkovice'in yerleşim yerlerinde, şehrin merkezinden kilometrelerce uzakta, en üst, yeni ve elli aile evine çekilmiş olmalıdır. Bölge Pezkum'u kabul etti ve isim doluydu. Bazı insanlar da mahkemedeydi.

Köpek Petra Trambov'un intikamına göre, şehirdeki anlaşmazlıklar ve yüzlerce sakin birkaç yıl boyunca dökülüyor. Konseye saldırabilirsiniz. Oraya hiç gitmemesini istiyor.

Böyle basitleştirilmiş bir dışkı süpürür. İnşaatla böyle bir sorun olarak. Kusur, geliştiricinin geliştiricisinin korniş sakinleri için olmasıdır. Miroslav ve Zuzana Mrzen, istatistikler için şehrin tasarımlara saygı duymasını istiyoruz.

O mst mst vd u 25 yaşında

Binanın inşası Smrkovice yerleşimi ile öldürüldü. Bununla birlikte, kedisi, ancak temsilcinin temsilcisi, ancak 25 yılda nüfus köyünün eteklerindeki çayırla olduğunu söyledi.

Projenin altı çiziliyor, burada güvenlik için hayal ediyoruz. Yeni Chodnka liderliğini gelecekten otobüs durağına ittik. Chalupa, Pezkum için imkansız olmadığını söyledi. MF DNES'in yayın ofisi, tüm Lenov tartışmalarının düzenli dolu olanı değiştirdiği yerleşim savunmasının Schles'ından aptalca var.

En çok uydunun merkezinin ve planlanan parkın merkezinin olacağı akarsu etrafında dokunulacak. Sakinlere göre, bazıları böyle bir ZK üzerinde. Kosk kapakları tarafından sürüldükleri zaman içinde inşa edildikleri mtvni pipomnaj.

Ale'nin yakma fırını topluluk atıklarının yapımını doldurduğu köpek standı Navc Teplna'nın ana yolunda. Böylece trafiği karmaşıklaştırır, Cottage'a göre kusurlar kendi aile evlerine gitmez.

İki yüz nüfusu olan Smrkovice köyü bir köy Pamtkov markası olarak tutuluyor. SD'nin göbeği için Urench'in 6.5 hektarları orijinal bir çayırdı. Yeni evler çatı katı, bazıları ve bir teklif şekli ile bir tepe zemine sahiptir.

Birkaç arazi u bir emlak ofisi sattı, bu sadece finansal ve ipotek konusunda yumuşatıcı bir yardım. Ahlaka göre, evler yaşamak için gerekli olanlara hizmet etmeyecektir.

Haritalar © Shocart ve OpenstreetMap yazarı tarafından sağlanır. Shocart, turist ve bisiklet haritaları ve atlas yayıncının bir geleneğidir. Daha www.shocart.cz

Ela

New member
Residence Smrkovice şehrine yapılan yatırım. Tu pseck girişimci Jaromr Grgr, bu günlerde bir teknoloji parkının inşasında STTN ve Avrupa sübvansiyonları ile
Selam aramıza yeni katılanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Melis

New member
Residence Smrkovice şehrine yapılan yatırım. Tu pseck girişimci Jaromr Grgr, bu günlerde bir teknoloji parkının inşasında STTN ve Avrupa sübvansiyonları ile
Selam heyecan arayanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @MPortak

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Ela' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı
Burada bence büyük bir genelleme var @Ela, her durum aynı değil

Simge

New member
Selam oyun tutkunları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @MPortak

@MPortak, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Ela' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı
Bu yoruma tamamen katıldım @Ela, özellikle son bölümü

Kalemlik

Global Mod
Global Mod
Selam üretken insanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @MPortak

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Simge' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @MPortak @MPortak, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Geçerken ekledim, gözünden
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Simge

Baris

New member
Merhaba bilge insanlar

@MPortak anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Ela' Alıntı:
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Ela, çok genel kalmış

Emre

New member
Selam bilgi avcıları

@MPortak gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Simge' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @MPortak @MPortak, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Geçerken ekledim, gözünden
Katılmak zorundayım diyemem @Simge, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti