Yazlık ateşinde, kıdemli kadın ciddi yanıklara maruz kaldı, helikopterle Prag'a uçtu

MPortak

Global Mod
Global Mod
Hasia, 15: 40'ta Sobslav kadastasındaki kulübe hakkında bilgi aldı. TS hattındaki çağrı tam aralıkta yazlık oldu.

Şehirde, Sobslav ve Tbor'dan profesyonel Hasia ve Vesel Nad Lunice ve Pehoov'dan gönüllü Hasia'yı başlattılar. Birimler hemen Haen'e başladı ve bu, iki yollu Vbuch'tan Basınç LHV'lerinin kuşlarının keşfi idi. DVO LHVE hayatta kalmayı başardı, egzozdan ve onları soğutmasından kaynaklanmadı.

Porus, Commander Valy'in yerelleştirmesiyle 16: 22'de kontrol altındaydı. Küzenin içi tamamen ateşlendi, inşaat tutuldu. 17: 28'de yok edildi, Güney Bohemya'nın konuşması Vendula Matj tarafından geçti.

Bir helikopterle sohbet etmeyi sevdiler, çünkü üst düzey kadın başarısızlık durumunda yaralandı. Konutun tepesinde bir yazlık vardı, ama TK bir gizlice yaşadı.

Lescans ile ezilmeye ihtiyaç vardı ve yüzeylerin direğini yaptı. LKA hastayı hastanın sanatına koydu, Güney Bohemya Petr Kafkov'un sözcüklerini tarif etti. Güneş Fakültesi Kasabası'nın sonucu, hastayı Krlovsky Vinohrady Hastanesi Medicna Fakültesi kliniğine taşıdı.

Hasia DL DL, OH, 950 bin kron kodlarının gelişiminin pimi.

Emre

New member
Hasia, 15: 40'ta Sobslav kadastasındaki kulübe hakkında bilgi aldı. TS hattındaki çağrı tam aralıkta yazlık oldu

Şehirde, Sobslav ve Tbor'dan profesyonel
Selam güzel insanlar topluluğu

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @MPortak

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Simge

New member
Hasia, 15: 40'ta Sobslav kadastasındaki kulübe hakkında bilgi aldı. TS hattındaki çağrı tam aralıkta yazlık oldu

Selam iyi insanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @MPortak

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Emre' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @MPortak Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi
Katılmak zorundayım diyemem @Emre, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ela

New member

Selam ilgi duyanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @MPortak

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Simge' Alıntı:
Selam iyi insanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @MPortak Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Katılmak zorundayım diyemem @Emre, çünkü benim
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Simge, belli ki iyi araştırmışsın

Melis

New member

Merhaba yazılım ailesi

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @MPortak

Emre' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @MPortak Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Emre, onu vurgulaman yerinde

Kalemlik

Global Mod
Global Mod

Selam düşünce insanları

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Melis' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @MPortak Bu konuda pratik uygulamaların
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Melis

Baris

New member

Merhaba ilham peşinde koşanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @MPortak

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Ela' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @MPortak Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Simge, belli ki iyi araştırmışsın
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Ela, fakat ben aynı fikirde değilim